Türkçe
English
Azerbaycan
Google ÇeviriÇeviri tarafından desteklenmektedir
Mi̇crosoft Offi̇ce 365'Te E-Postaları Arşi̇vleme
Buradasınız: Anasayfa / Blog
28 Nisan 2024, Pazar
Microsoft Office 365'te E-postaları Arşivleme
Not: Bu makale kapsamlı bir şekilde gözden geçirilmiştir. Geçerli sürümü burada bulabilirsiniz: Microsoft 365 için Bağımsız E-posta Arşivlemenin Avantajları
Microsoft Office 365'te E-postaları Arşivleme

Microsoft Office 365 müşterilerinin bile veri kaybına karşı otomatik olarak korunmadığını biliyor muydunuz? Bu nedenle işletmelerin, e-postalarını uzun vadede korumak istiyorlarsa kendilerinin harekete geçmeleri gerekir.

Bir e-posta arşivleme çözümü, iş açısından kritik e-postaların uzun vadede korunması ve saklanması söz konusu olduğunda önemli bir bileşen olabilir. Ancak, bir şirketin ihtiyaçlarına en uygun çözümün hangisi olduğuna karar vermek genellikle kolay değildir.

Şirketlerin bu konuda bir karara varmalarına yardımcı olmak için, pazar araştırma enstitüsü Osterman Researchküçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ'ler) iş açısından kritik verilerini nasıl yeterince koruyabileceklerine dair bir teknik inceleme hazırladı. Teknik inceleme, şirketinizin hangi özelliklere ihtiyaç duyduğunu ve işletmenize MailStore Server gibi üçüncü taraf bir çözümle mi yoksa Microsoft Office 365'e entegre edilmiş yerel arşivleme seçenekleriyle mi daha iyi hizmet verileceğini inceler.

Beyaz Kitaptaki Ana Tartışma Noktaları

Teknik inceleme, Microsoft Office 365'te bulunan çeşitli arşivleme seçeneklerinin karşılaştırmasını sağlar:

  • Exchange Online Arşivleme (EOA)
  • Yerinde Arşivleme
  • Otomatik Arşiv ("arşivle" olarak da bilinir. PST") ve
  • Microsoft Outlook'taki "Arşivle" düğmesi

Ek olarak, aşağıdaki temel tartışma noktalarını inceler:

Kendi Verileriniz İçin Sorumluluk Almak

Verileri koruma ve muhafaza etme sorumluluğu Microsoft'a değil müşteriye aittir ("paylaşılan sorumluluk modeli").

Veri Kaybı Riski

E-postalar yanlışlıkla veya kötü niyetli olarak silinmeye karşı korunmalıdır; Aksi takdirde, yasal, düzenleyici ve en iyi uygulama yükümlülüklerini yerine getirmek zor bir görev olabilir. Microsoft Office 365 temelde yanlışlıkla silinen verileri geri yükleme yeteneğine sahip olsa bile, günlük iş operasyonlarını engelleyen ve hatta ciddi şekilde tehlikeye atan durumlar ortaya çıkabilir.

Yedekleme ve Arşivleme Çözümleri Arasındaki Fark

Yedekleme ve arşivleme çözümleri farklı hedefler peşinde koşar: yedeklemeler, zaman içinde tek bir anın anlık görüntüsüdür; Sistem arızası veya arızası durumunda verilerin hızlı bir şekilde kurtarılabilmesi için taktiksel nedenlerle gereklidirler. Buna karşılık, arşivleme stratejik olarak kullanılır, böylece veriler uzun bir süre boyunca değişmeden korunabilir ve aranabilir.

Son Kullanıcılar için Self Servis

Üçüncü taraf bir e-posta arşivleme çözümü, son kullanıcıların kendi verilerinde hızlı ve verimli bir şekilde arama yapmasına ve e-postaları geri yüklemesine olanak tanıyarak BT personelinin yükünü hafifletir.

Microsoft'tan bağımsızlık

Üçüncü taraf bir e-posta arşivleme çözümü olmadan, Microsoft Office 365 hizmetinin başarısız olması durumunda kullanıcılar kendi e-postalarına erişemez. Bu nedenle, üçüncü taraf bir çözüm, arşivlenmiş e-postalarınızın taşınabilirliğini korurken satıcıya bağımlılığı önlemeye yardımcı olabilir.

Kaynak: Yeni Teknik İnceleme: Microsoft Office 365'te E-postaları Arşivleme (mailstore.com)

Etiketler
Journal
Journaling
pst
ost
eml
microsoft
outlook
office365
microsoft365
exchange
gmail
googleworkspace
yandex
zimbra
icewarp
kerio
pop
imap
mail
posta
arşiv
archive
yedek
backup
gdpr
kvkk
MDaemon
Kerio
smtp
msexchange
microsoftexchange
mailarchiving
emailarchiving
mailarşivleme
emailarşivleme
postaarşivleme
epostaarşivleme
mailbackup
emailbackup
mailyedekleme
emailyedekleme
postayedekleme
epostayedekleme
mailstore
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın