Türkçe
English
Azerbaycan
Google ÇeviriÇeviri tarafından desteklenmektedir
Son Kullanıcıların Mai̇lstore'a Gi̇rmesi̇ni̇n Dört Nedeni̇
Buradasınız: Anasayfa / Blog
28 Nisan 2024, Pazar
Son Kullanıcıların MailStore'a Girmesinin Dört Nedeni
Bir e-posta arşivleme çözümünün en büyük avantajı, kullanıcıların e-postalarda depolanan bilgilere istedikleri zaman hızlı ve basit bir şekilde erişebilmeleridir. Çözümün kullanıcı dostu olma düzeyi bu bağlamda belirleyici bir rol oynamaktadır. MailStore Server, sezgisel kullanımı ve arşivlenmiş e-postalara erişmek için çok çeşitli seçenekler sayesinde günlük kullanımda puan kazanır. Kullanıcı kabul düzeyi, son derece hızlı bir tam metin araması ve tek tıklamayla geri yükleme kullanılarak basit e-posta kurtarma ile daha da desteklenir.
Son Kullanıcıların MailStore'a Girmesinin Dört Nedeni

Esnek Erişim

MailStore Server, tüm kullanıcıların MailStore İstemcisi, Outlook eklentisi, Web Erişimi ve Mobil Web Erişimi aracılığıyla e-postalarına kolayca ve son derece hızlı bir şekilde erişmelerini sağlar. Kullanıcılar, Outlook eklentisi aracılığıyla tanıdık çalışma ortamlarında e-postalarına doğrudan erişebilirler. İnanılmaz derecede güçlü tam metin aramasına alternatif olarak, MailStore'un arşivleme sırasında kaynakta eşleştirdiği orijinal klasör yapısı aracılığıyla erişim mümkündür. Bu, kullanıcıların Microsoft Outlook'ta oluşturulan klasörleri arşivlemeden sonra arşivde değişmeden bulabilecekleri anlamına gelir.

Hız

Bir e-posta mı arıyorsunuz? İşte burada! MailStore Server, e-postaların ve her türlü dosya ekinin son derece hızlı tam metin aramasını sağlar. Hızlı Arama işlevi, kullanıcıların erişebildikleri arşivlerdeki tüm e-postaları doğrudan aramasına olanak tanır. Hızlı arama, özellikle basit arama istekleri için çok uygundur. Alternatif olarak, kullanıcılar Genişletilmiş Arama işlevinden yararlanabilir. Bu işlev, e-posta içeriğinin yanı sıra tarih veya e-posta boyutu gibi alanlarla ilgili karmaşık arama işlemlerini yürütmek için kullanılabilir. Yinelenen arama istekleri için, Arama klasörü oluştur işlevini kullanarak ilgili arama kriterlerini saklamak ve daha sonra tekrar erişmek mümkündür.

"Çözüm son derece esnek ve kullanımı kolay. MailStore Server, özellikle hızlı arama işlevi nedeniyle kullanıcılarımız tarafından çok iyi karşılandı.
Phil Antill, Winbro BT ve Tesis Müdürü

Winbro'da uygulanan MailStore hakkında daha fazla bilgi edinin

E-postaları Geri Yükleyin, Yanıtlayın veya İletin

Bir e-postayı yanlışlıkla mı sildiniz? Kullanıcılar, tek bir fare tıklamasıyla e-postaları arşivden geri yükleyebilirler. Yöneticinin artık onları yedekten kurtarmak için zaman alan bir süreçten geçmesi gerekmez. Alternatif olarak, kullanıcılar arşivlenmiş e-postaları doğrudan Microsoft Outlook'ta veya başka bir e-posta istemcisinde (geri yükleme olmadan) açarak yanıtlama veya iletme seçeneğine de sahiptir.

Posta Kutusu Kotaları Artık Gerekli Değil

Posta kutunuz dolu mu? E-posta arşivleme, bir posta sunucusunun depolama kapasitesinin kullanımını sınırlamanın bir yolu olarak posta kutusu kotalarını kullanma ihtiyacını tamamen ortadan kaldırır. Kullanıcılar artık 'daha az önemli' e-postaları sürekli olarak silmek veya bunları harici olarak, örneğin çeşitli sorunlara neden olabilecek PST dosyalarında saklamak gibi zaman alıcı bir süreçten geçmek zorunda kalmıyor.

"Exchange Server 2007 kullanırken, sürekli artan veri hacmini kontrol altında tutmak için posta kutusu depolama kotaları belirlemek zorunda kaldık. Bu, posta kutularını aktif olarak yönetmek zorunda kalan kullanıcılar için açıkça bir dezavantajdı. MailStore Server sayesinde bu programı etkili bir şekilde çözebildik." Ashley Hunt, PGA Avustralya'da Sistem Koordinatörü

Kaynak: Son Kullanıcıların MailStore'a Girmesinin Dört Nedeni - MailStore

Etiketler
Journal
Journaling
pst
ost
eml
microsoft
outlook
office365
microsoft365
exchange
gmail
googleworkspace
yandex
zimbra
icewarp
kerio
pop
imap
mail
posta
arşiv
archive
yedek
backup
gdpr
kvkk
MDaemon
Kerio
smtp
msexchange
microsoftexchange
mailarchiving
emailarchiving
mailarşivleme
emailarşivleme
postaarşivleme
epostaarşivleme
mailbackup
emailbackup
mailyedekleme
emailyedekleme
postayedekleme
epostayedekleme
mailstore
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın